dijous, 17 de novembre del 2016

PROGRAMACIÓ CURS 2016/2017

Benvolguts companys/es

Tal com us varem anunciar en la carta de benvinguda ja tenim programades algunes activitats per aquest curs:

Gamificació/Ludificació a l’aula: Vols passar una tarda jugant i aprenent com el joc pot estar integrat en el dia a dia de l’aula? Jornada adreçada a mestr@s i educadors/es.
Per celebrar el Dia del Mestre, el dimarts 22 de novembre,  hem organitzat, juntament amb els companys del MRP del Garraf, adjuntem targeta d’inscripció.

Visita a centres:
- Visita a l’Escola Bressol Les Orenetes de Santa Oliva: El dissabte dia 17 de desembre. A les 10 h del matí ens trobarem a la porta de l’escola, C/ De Josep Maria Mas,  S/N,  Santa Oliva , on ens esperem les mestres per ensenyar-nos l’escola i explicar-nos el seu projecte educatiu.
Per tal de saber l’assistència caldrà  inscriure’s al un formulari que rebreu properament. El cost de l'activitat serà de 5€ per persona (3 euros per els associats MRPs).

- Visita a l’escola Muntanyans de Sant Marçal: El dimarts 31 de gener a les 5 h de la tarda, aquesta escola farà una jornada de portes obertes a la que ens hi volem adherir. Allà hi haurà l'explicació del projecte educatiu de l’escola i una visita per grups als diferents espais. Properament us enviarem un formulari per tal que les persones interessades es puguin inscriure. El cost de l'activitat serà de 5€ per persona (3 euros per als associats del MRPs).

-  Visita a un altre centre el tercer trimestre a concretar.


Taula Rodona per debatre de l’Escola Nova21. Analitzarem la profunda revolució educativa que hi ha en marxa en algunes de les nostres escoles i que es vol estendre a tot el país on es qüestiona els mètodes d'ensenyament , d'aprenentatge, i fins i tot de distribució d'espais.
El programa 30 minuts de TV3 en va fer un reportatge, us deixem aquí l’enllaç. Estem preparant aquest interessant debat per al segon trimestre. 

Per acabar el curs ja tenim preparant a punt un taller relacionat amb els jocs educatius, sabem que serà una activitat molt interessant. Rebreu més informació durant del curs.

Esperem que tot el què hem pensat us interessi.

Us hi esperem!!!!.


Moviment de Renovació Pedagògica del Baix Penedès.