ESCOLA D'ESTIU

 ESTIU 2020Companyes i companys:
Cada any, els Moviments de Renovació Pedagògica de la FMRPC, preparem amb molta il·lusió i ganes l’Escola d’Estiu. Per a nosaltres, aquests dies signifiquen moments de retrobada i d’abraçades, de conèixer noves persones, d’aprenentatges, de compartir i d’intercanviar experiències i fer xarxa... La situació excepcional del moment, com ja sabeu, no ens permet viure l’Escola de la manera que sempre ho hem fet però les ganes de ser-hi segueixen ben presents... L’Escola d’Estiu, Ara més que mai, pren el sentit: d’impulsar la renovació pedagògica i el compromís ètic i social amb els infants, amb les famílies i l’entorn i amb els companys i companyes mestres.

Les vint-i-dues escoles d’estiu de la FMRPC hem debatut llargament quina podria ser la millor aportació dels MRP en aquests moments, per tal d’ajudar a replantejar la situació actual de l’Educació al nostre país. Situar on som i col·laborar en aquest canvi de paradigma pel curs vinent. Volem aprofitar les incerteses del moment per millorar l’escola i col·laborar amb la tornada a una nova normalitat que malgrat tot, sigui bona per a les criatures i el futur del país.

Algunes Escoles d’Estiu han decidit continuar la seva edició en format virtual i altres han optat per ajornar la d’enguany per al juliol de 2021, moment que esperem tornar a celebrar una escola d’estiu en format presencial. No hi ha cap escola d’estiu que visqui aquest moment com un punt final, vivim aquest any com un parèntesi, com un pont per a organitzar l’Escola del curs vinent sense deixar de lluitar per una societat millor des del món educatiu.

Us fem cinc cèntims de la proposta:
Hem elaborat una escola d’estiu conjunta per a tota Catalunya, amb la participació de tots els MRP des de la FMRPC amb una proposta de debats i conferències que s’oferiran durant els primers dies de juliol. Aquests espais gratuïts i oberts a tothom van relacionats amb la situació actual i el sentit de l’educació avui i com hem d’entomar la tornada a l’escola.

Per participar a aquests debats, xerrades i taules rodones que es celebraran de l’1 al 10 de juliol s’ha de fer la inscripció a https://ja.cat/EESTIU2020

Aquí sota teniu el calendari.Feu-hi clic per ampliar-lo.
Llistat de les EE virtuals:

https://www.rosasensat.org/55a-escola-destiu-educar-en-temps-de-revoltes/

https://www.mrpterresebre.cat/escola-destiu/22

https://campus.acte.cat

https://www.memcat.orghttp://geus.cat/ee2020/index.html

*En el moment de la inscripció si estàs associat/da a algun moviments o àmbit de la Federació gaudiràs del mateix descompte que rep el soci/a del moviment organitzador.

Abraçades Escola d’Estiu, Ara més que mai, us esperem a totes i a tots! ESTIU 2019

41 a ESCOLA D'ESTIU DEL PENEDÈS - 2019

Ja teniu a la vostra disposició el programa d'enguany de la nostra Escola d'Estiu que celebrarem a Saifores de l'1 al 5 de Juliol i que porta per títol Fem-los protagonistes on parlarem de la personalització de l'aprenentatge. Aquest any com a novetat tenim un grup específic per a secundària centrat en treballar i avaluar per competències. El curs de bressol oferirà tallers sobre llums i ombres i ioga per a infants.Trobareu l'enllaç d'inscripció i més informació al web de la 41a Escola d'Estiu del Penedès


 ESTIU 2018

40a ESCOLA D'ESTIU DEL PENEDÈS - 2018
A partir d'avui ja podeu consultar la taula de continguts de la nova edició de l'Escola d'Estiu del Penedès, wuer tindrà lloc a Cal Mata de Saifores, del 2 al 6 de juliol, amb el títol "ESPAIS QUE EDUQUEN".
Aquest any serà una edició molt especial per nosaltres, ja que complim 40 anys d'una Escola d'Estiu dedicada a totes les mestres i els mestres amb esperit de millora i canvi per l'educació. Esperem que us animeu a acompanyar-nos.https://drive.google.com/file/d/1kuPIjwOj0xEVGKf9k5BDia_v4m0p6vvy/view?usp=sharing


Trobareu tota la informació i el formulari d'inscripció accedint al següent enllaç  40 Escola d'Estiu del Penedès_Espais que eduquen


ESTIU 2017

39a ESCOLA D'ESTIU DEL PENEDÈS - 2017


Un any més, ja la tenim aquí!
Vine a l'Escola d'Estiu del Penedès 2017, del 3 al 7 de juliol a Cal Mata, Saifores
Activitat reconeguda amb 22h (matí) i 15h (tarda) pel Departament d'Ensenyament. 


QUADRANT HORARI: clica aquí
 
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: clica aquí

 
PROGRAMA: clica aquí


 ESTIU 2016

Un any més, ja la tenim aquí! Vine a l'Escola d'Estiu del Penedès del 4 al 8 de juliol a Cal Mata, Saifores i emociona't! #transformarleducacio


Activitat reconeguda pel Departament d'Ensenyament. Matí 25h, tarda 15h.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: clica aquí.

QUADRANT HORARI Clica aquí

PROGRAMA Clica aquí

ESTIU 2015

37a Escola d'Estiu del Penedès

Després de la celebració del Centenari de les Escoles d'Estiu de l'any passat, encetem enguany una nova edició de les Escoles d'Estiu al territori. 
Aquesta entrada és per fer-vos coneixedores i coneixedors de l'oferta que els MRPs del Baix Penedès i Garraf us tenim preparada per aquest estiu 2015.

Aneu reservant de l'1 al 4 de juliol per venir a la 37a Escola d'Estiu del Penedès per gaudir, debatre i aportar idees sobre Aprenem i eduquem... Què, Com?
DADES GENERALS


LLOC: “Cal Mata”, Saifores, Baix Penedès (situació al MAPA)

DATES: Del dimecres 1 al dissabte 4 de juliol de 2015

HORARI: de dimecres a divendres de 9.30h a 14h i/o de 16h a 19h. Dissabte de 9.30h a 14h 

SERVEIS: Esmorzar i berenar. Aparcament gratuït a la zona habilitada. Guarda d’infants a partir de 3 anys, que hauran de portar esmorzar i roba de recanvi per aquelles activitats que comportin jugar amb aigua. 

INSCRIPCIONS: Completar Formulari. A l’hora de completar el formulari, no oblideu clicar ’ENVIAR’. La inscripció no serà efectiva fins que es faci el pagament bancari.
El període d'inscripció comença l'11 de maig i finalitza el 30 de juny.

QUOTA D’INSCRIPCIÓ: 
  • Matí:
Socis/es dels MRPs de l’Alt Penedès, del Baix Penedès, del Garraf i estudiants: 25 €
No sòcies o no socis: 40 €

  • Tot el dia:
Socis/es dels MRPs de l’Alt Penedès, del Baix Penedès, del Garraf i estudiants: 25 €
No sòcies o no socis: 40 €

  • Tarda:
Socis/es dels MRPs de l’Alt Penedès, del Baix Penedès, del Garraf i estudiants: 20 €
No sòcies o no socis: 30 €

EL PAGAMENT ES FARÀ EFECTIU AL COMPTE: ES47 2100 2726 7802 0001 3871 de La Caixa,  indicant:
- al Concepte: "el nom complet de la persona que s'inscriu" (no ha de ser necessàriament el/la titular del compte).
- al beneficiari: "EE 2015"
ATENCIÓ: Una sola inscripció per pagament.
Caldrà portar el justificant de l’ingrés en el moment de la recepció. 


*Caldrà que signeu la vostra assistència diàriament per tal d’obtenir el certificat de l’Escola d’Estiu 2015 (els certificats els podreu trobar a la pàgina de formació permanent de l’XTEC, sempre que s'hagi complert el 80% d'assistència). 


Ens podreu anar seguint amb el hastag #Eestiu15 i a través del perfil detwitter de la @FMRPc i la pàgina de Facebook de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.Per descarregar-vos el quadrant, podeu clicar damunt de la imatge. 

Us adjuntem el programa provisional amb les activitats de l'Escola d'Estiu #Eestiu15 d'enguany. (Clica per veure les activitats desglossades online).
ESTIU 2014

36a Escola d'Estiu del Penedès

DADES GENERALS

LLOC: “Cal Mata”, Saifores, Baix Penedès (situació al MAPA)

DATES: Del dimarts 1 al dissabte 5 de juliol de 2014

HORARI: de 9.30h a 14h i de 16h a 18h. Divendres de 9.30h a 14h

Dissabte de 8.00 a 16,30h optatiu (veure horari)

SERVEIS: Esmorzar i berenar. Aparcament gratuït a la zona habilitada. Guarda d’infants a partir de 3 anys, que hauran de portar esmorzar i roba de recanvi per aquelles activitats que comportin jugar amb aigua. 

INSCRIPCIONS: Completar Formulari. A l’hora de completar el formulari, no oblideu clicar ’ENVIAR’. La inscripció no serà efectiva fins que es faci el pagament bancari.
El període d'inscripció comença el 31 de maig i finalitza el 30 de juny.

QUOTA D’INSCRIPCIÓ: Sòcies i socis dels MRPs de l’Alt Penedès, del Baix Penedès i del Garraf: 25 € No sòcies o no socis: 40 €

EPAGAMENT ES FARÀ EFECTIU ALS COMPTES: La Caixa 2100 0024 98 0200751221 o bé Banc de Sabadell  0487 1649 57 2000000306,  indicant:
- al Concepte: "el nom complet de la persona que s'inscriu" (no ha de ser necessàriament el/la titular del compte)
- al beneficiari: "EE 2014"
ATENCIÓ: Una sola inscripció per pagament.
Caldrà portar el justificant de l’ingrés en el moment de la recepció 

*Caldrà que signeu la vostra assistència diàriament per tal d’obtenir el certificat de l’Escola d’Estiu 2014 (els certificats els podreu trobar a la pàgina de formació permanent de l’XTEC, sempre que s'hagi complert el 80% d'assistència). 
Important!: Malgrat el gran interès que pensem que tindrà la jornada de celebració del  centenari de les Escoles d'Estiu, el dissabte 5 de juliol a Bellaterra, aquest dia no serà assistència obligada per tal d'obtenir el certificat.
* Per descarregar-vos el document cal clicar la imatge.ESTIU 2013

35a Escola d'Estiu del PenedèsAquest any l'escola, sota el títol de Mosaic Educatiu, tractarà quatre temes en cinc dies: 
    
Aprenentatge - Servei
Educació Lenta
Programació neurolingüística 
Intel·ligències múltiples 


DADES GENERALS


LLOC: “Cal Mata”, Saifores, Baix Penedès (situació al MAPA)

DATES: 1, 2, 3, 4 i 5 de juliol de 2013

HORARI: De dilluns a dijous de 9.30h a 14h i de 16h a 18h. Divendres de 9.30h a 14h

SERVEIS: Esmorzar i berenar. Aparcament gratuït a la zona habilitada. Guarda d’infants a partir de 3 anys, que hauran de portar esmorzar i roba de recanvi per aquelles activitats que comportin jugar amb aigua. 

INSCRIPCIONS: Completar Formulari. A l’hora de completar el formulari, no oblideu clicar ’ENVIAR’. La inscripció no serà efectiva fins que es faci el pagament bancari.
El període d'inscripció comença el 31 de maig i finalitza el 30 de juny.

QUOTA D’INSCRIPCIÓ: Sòcies i socis dels MRPs de l’Alt Penedès, del Baix Penedès i del Garraf: 25 € No sòcies o no socis: 40 €

EL PAGAMENT ES FARÀ EFECTIU ALS COMPTES: La Caixa 2100 2726 78 0200013871 o bé Caixa Penedès 0487 1649 57 2000000306, indicant:
- al Concepte: "el nom complet de la persona que s'inscriu" (no ha de ser necessàriament el/la titular del compte)
- al beneficiari: "EE 2013"
ATENCIÓ: Una sola inscripció per pagament.
Caldrà portar el justificant de l’ingrés en el moment de la recepció 
MATERIALS DE L'ESCOLA D'ESTIULa PNL en els entorns educatius de la Rosa López - Dimecres 3 de juliol de 2013

FOTOGRAFIES 

Us deixem un recull de fotografies de l'Escola d'Estiu del Penedès d'aquest any. 
Si voleu, podeu descarregar-vos alguna foto!