dilluns, 21 de setembre del 2020

CARTA INICI DE CURS I XERRADA GINO FERRI

Companyes!!!

 

Comença el curs, i com cada any, ens retrobem per tal d’anar compartint les nostres inquietuds, dubtes, aprenentatges i sobretot els espais de formació i d’intercanvi de reflexions.

 

Aquest curs però, ja ha començat i tot fa preveure que serà un curs difícil, per les incerteses, pors i reptes  que caldrà anar superant dia a dia.  No tenim cap dubte, que com sempre hem fet, no perdrem de vista l’objectiu més important d’atendre a cada un dels infants de les nostres llars, escoles i instituts i de posar-los en el centre de cada una de les propostes treballades.

 

La pandèmia, una oportunitat per a tots els centres, i mestres, per reflexionar i construir nous coneixements,  de ben segur farà modificar i readaptar moltes maneres de fer, estratègies, agrupaments, etc.  I el repte és molt gran, saber treure profit de tota aquesta situació sent capaços de tirar endavant, d’avançar, d’aprendre.  En tot això no s’hi valdrà recular, tirar enrere, retrocedir.  

 

És el nostre moment, és el moment de l’escola implicada, crítica, participativa, cohesionadora i respectuosa socialment i amb cada un dels nostres infants, de demostrar que l’escola fa un paper molt important en la nostra societat, i és en aquests moments que s’està evidenciant i prenent segurament el valor que li toca de veritat. 

 

I des del Moviment de Renovació Pedagògica us volem fer un reconeixement per la feina que ja heu fet fins el dia d’avui i la feina que fareu fins que tot això és vagi normalitzant.

 

També volíem recordar-vos i donar a conèixer, en aquesta primera comunicació de curs, l’activitat que farem el proper, divendres 2 d’octubre, amb la que inaugurarem la formació i que serà a càrrec d’en  Gino Ferri “Què hem après de la COVID-19 que ens ajudi en la tornada a l’escola?”

Us adjuntem cartell i l’enllaç del formulari d’inscripció, caldrà que feu la inscripció prèviament per accedir a la videoconferència (zoom).  Les places són limitades.   

 

Més endavant també rebreu informació sobre el taller d’ambients “Recursos metodològics per una metodologia globalitzada, viva i activa”, que ja es va fer el curs passat per a EI i CI, i que vist l’èxit assolit, aquest curs el tornarem a repetir durant el mes d’octubre/novembre.  A més a més, entre gener i febrer el farem especialment pensat per a CM i CS. (*Durant la setmana rebreu informació)

 

I de moment, això és tot!!!! Molta força i energia positiva per a totes i que la Pandèmia no ens faci retrocedir amb tot el que hem lluitat i treballat fins aquest moment.

 

Salut!!!  






MRP del Baix Penedès