dimarts, 15 d’octubre del 2013

JORNADA DE REFLEXIÓ AMB DANILO MARTUCCELLI


Benvolgudes i benvolguts,
Com bé sabeu des de la Federació de MRPs portem tot el curs passat treballant el projecte "Educar i aprendre en un nou escenari: noves idees i noves pràctiques". Fins al moment ens hem estat trobant amb un grup de professionals experts en diferents matèries a la UB, coordinat per la nostra companya Fanny Majó i en Cèsar Coll. El treball ha consistit en elaborar una proposta teòrica que finalitzarà amb un monogràfic a la revista Guix el mes de maig de 2014.
Paral·lelament, vam constituir el grup motor amb membres dels MRP al voltant d'aquest projecte amb l'objectiu d'apropar la reflexió a la pràctica cercar pràctiques educatives a través de les escoles d'estiu.
Aprofitem per adjuntar un breu resum de tot aquest treball.
No obstant, per aquest curs ens plantegem un repte més: enriquir el treball realitzat amb la veu d'altres experts que ens ajudin a obrir la nostra mirada amb un enfocament més enllà de l' estrictament educatiu. El que us proposem és una sessió de treball per trimestre amb un expert d'altres ciències i amb  membres dels MRPs i Àmbits. 

La primera hem pensat realitzar-la el proper 19 d'octubre a Mataró amb en Danilo Matuccelli, professor de sociologia de l'Université Paris-Descartes - Sorbonne. 




El  divendres 18 d'octubre realitzarem un sopar col·loqui també a Mataró com acollida del convidat i per escalfar motors pel debat de l'endemà. 


Si esteu interessats/es en participar necessitaríem que confirmeu la vostra assistència tant del dia 18 com del dia 19 al correu de la Federació, abans del dia 16 d'octubre.


Estem segurs que serà una sessió molt interessant!

Rebeu una forta abraçada de l'equip de coordinació!
FEDERACIÓ DE MOVIMENTS DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA DE CATALUNYA
mrp@pangea.org