dilluns, 30 de setembre del 2013

SUPORT A LA VAGA DE LES ILLES BALEARS


Els MRP de Catalunya volem fer públic el nostre suport moral i reivindicatiu a la vada indefinida de docents, alumnes i famílies de les Illes Balears, perquè tal i com diuen els nostres companys i companyes de l'Associació Pitiüsa per a la Renovació Pedagògica (APREP):


"Avui no ha estat un dia normal. Probablement, ha estat l'inici de curs més trist en molts anys. El sentiment majoritari és de profunda indiganció, incredulitat i, igualment, tristesa. Mai com enguany, en la nostra breu història democràtica, un curs s'ha iniciat amb tanta anormalitat, inseguretat i incertesa. 

La normativa desenvolupada per aquest govern en els dos darrers anys ha tengut una marcada tendència autoritària, mostrant completa indiferència i ignorància cap a la pedagogia i els vertaders principis democràtics, educatius i psicopedagògics que haurien de ser sempre prioritaris. Els darrers esdeveniments entorn de la posada en marxa del TIL no són més que una manifestació més del seu absolut desconeixement del fet educatiu.

Aquesta vaga és completament necessària i justificada. El professorat està vetllant per la qualitat d'allò que és de tots, l'escola pública. I per això, tots hi estam d'acord i els donam suport per aquest acte de valentia i sobretot, de professionalitat. Estam orgullosos del nostre cos docent. "

#avuinoésundianormal