QUÈ FEM?

Apleguem el professorat interessat en àmbits de treball específics per desenvolupar amb més profunditat actuacions i propostes en algun camp concret: escola rural, educació infantil, escoles 0-12, ensenyaments secundaris i d’adults, biblioteques, interculturalitat, ús de les TIC, etc.

Projectem activitats de reflexió, d’elaboració de propostes de formació i d’intercanvi d’experiències.Cada moviment actua autònomament en el seu àmbit territorial organitzant escoles d’estiu, jornades pedagògiques, debats, grups de treball, intercanvis, etc. i implicant-se, en alguns casos, en els projectes educatius municipals o comarcals, per tal de fer progressar el caràcter educador de les ciutats i dels pobles.

Elaborem projectes, que puguin ser assumits col·lectivament, amb la finalitat d’anar construint una Xarxa Educativa per a la Renovació Pedagògica a favor de l’educació, d’acord amb el model d’escola pública.

Formem part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) amb la finalitat que professorat, famílies i estudiants unim esforços per aconseguir un sistema educatiu amb més equitat.Unts intervenim en la política educativa per tal de fer realitat el desig que l’educació sigui un element d’avenç i de cohesió social.