dilluns, 12 de novembre de 2018

TALLER: COM ACOMPANYAR I RESPECTAR ELS MOMENTS DE CURA I DE JOC EN L'ETAPA DE 0 A 3 ANYS

Benvolgut/ Benvolgudes,
des del Moviment de Renovació Pedagògica del Baix Penedès i del Garraf us volem fer arribar la següent informació sobre un taller adreçat al infants més petits
Aquest taller està destinat a conèixer i a reflexionar al voltant de la importància de les cures infantils quotidianes i del joc en la protó infància (etapa de 0 a 3 anys) i el seu acompanyament respectuós en l'àmbit de l' Educació Infantil. Des de les aportacions de la Neuropsicosociologia del Desenvolupament (NPSD), fonamentada en les contribucions de la Dra. Emmi Pikler-Institut Lóczy de Budapest, entre altres autores i autors, com: na M. Chokler, en na N. Beneito, en A. Szanto, en H. Wallon, en J. Bowlby, en D.Winnicott i na E. Pichon-Rivière.

Títol: Com acompanyar i respectar els moments de curs i de joc en l'etapa de 0 a 3 anys.
Formadora: Andrea Abarca
Dies: Dissabte 24 de novembre i dissabte 15 de desembre
Hora: de 10 a 14h
Lloc: Cal Mata de Saifores
Preu: 10€ (socis del MRP) i 20€ (no socis) *
Número de compte: ES47 2100 2726 78 0200013871 de La Caixa
Cal indicar a Concepte: "el nom complert de la persona que farà el taller" (no ha de ser necessàriament el/la titular del compte) 
*Si algú està interessat en fer-se soci cal que ompli un butlleta de dades amb el número de compte (20€ anuals). Ser soci permet tenir accès al recull de premsa del món educatiu, descomptes (en activitats, taller, xerrades, conferències, Escola d'Estiu del Penedès...) i poder i implicant-se en els projectes educatius municipals, per tal de fer progressar el caràcter educador de les ciutats i dels pobles.

En cas de qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte a través del correu: mrpbaixpenedes@gmail.com

Atentament, 
Junta del MRP del Baix Penedès i del Garraf