dissabte, 15 de febrer del 2014

RESISTÈNCIA ACTIVA!

Fem visible la nostra insubmissió. Des del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) ens proposen:

La comunitat educativa ha manifestat àmpliament el rebuig clar i contundent a la LOMCE amb la recollida de signatures, manifestacions, vagues, manifestos i accions de protesta. 
Per aquet motiu, almes de juny de 2013 el MUCE va presentar una proposta de resolució  al Parlament, centrant la nostra disconformitat a la globalitat de la llei, amb els motius i amb una sèrie de propostes per fer visible la nostra insubmissió des dels centres educatius i les comunitats educatives. 

El MUCE exigeix al govern i al Parlament que paralitzin l'aplicació de la LOMCE i publiquin oficialment la seva inaplicació a Catalunya a partir del proper curs. 

L'escola, el món éducatif, viu uns moments especialment delicats, entre les retallades conjunturals i els retocs estructurals. Els darrers cursos, l'anunci de la conselleria d'ensenyament, de tancament de diferents línies de centres i de manera especial en l'educació pública així ho constata. 

El que diem des del MUCE és que el dret universal a l'educació ha d'estar garantit pels poders públics. PEr això, davant la campanya de matriculació del proper curs 2014/2015 el dia 11 de febrer vam expressar la nostra posició en una roda de premsa