dimecres, 20 de novembre de 2013

INFORMACIONS SOBRE 20N I 24 N

Bon dia a totes i tots,
us informem en primer lloc que 
avui 20N la #LOMCEserà aprovada al Senat a les 18h. Com ja sabeu des dels MRP pensem que una Llei sense recolzament social mereix la insubmissió. Des de la Plataforma Estatal por la Escuela Pública davant del Congrés, avui a les 18h. Per la resta de localitats es proposa a la mateixa hora, diversesconcentracions a seus PP. Podeu seguir durant tot el dia el que està passant per twitter a  #20NlomceNO.

Per altra banda, després de la vaga i la manifestació del passat 24 d'octubre, i davant la perspectiva de l'aprovació d'uns pressupostos antisocials que afecten greument, entre d'altres, l'extensió i la qualitat de l'educació pública, es fa més necessari que mai mantenir una lluita i mobilitzacions intenses i sostingudes en defensa de l'educació pública, des de bressol fins a la Universitat.
Per això, també ens adherim a la manifestacióconvocada per tots els sectors socials a Barcelona elproper 24-N, amb el lema "Aturem els pressupostos antisocials". Aquesta Manifestació tindrà lloc a les 12h, al C/Mallorca (Barcelona) on situarem el bloc d'Educació.

Us preguem el màxim de difusió possible,
i aprofitem per adjuntar-vos els cartells per si en voleu fer difusió.